Skip to main content

Bij FG Live draait het niet alleen om geweldige muziek, maar ook om jouw welzijn! Wij zijn verheugd aan te kondigen dat we gevraagd zijn om EHBO-teams te leveren voor al hun aankomende evenementen. Of je nu van tribute-acts van Billy Joel en de Eagles houdt, wilt dansen op onze disco-avonden, of speciale optredens van de getalenteerde Mart Hoogkamer wilt bijwonen, EHBO in Nederland staat er echter altijd paraat om jouw veiligheid te waarborgen!

Evenementen waar alcohol wordt geserveerd, brengen specifieke risico’s met zich mee die niet over het hoofd mogen worden gezien. Het gebruik van alcohol kan leiden tot verminderde coördinatie, verminderd oordeelsvermogen en potentieel risicovol gedrag. Dit vergroot het risico op ongelukken, verwondingen en medische noodgevallen. Van kleine verwondingen door struikelen tot ernstige situaties zoals alcoholintoxicatie, EHBO personeel speelt een cruciale rol bij het waarborgen van de veiligheid op dergelijke evenementen.

Het hebben van EHBO’ers op het evenement is niet alleen een verstandige voorzorgsmaatregel, maar het is ook essentieel voor een snelle en effectieve reactie op noodsituaties. EHBO-professionals zijn getraind om adequaat te handelen bij medische noodgevallen, waaronder situaties die verband houden met overmatig alcoholgebruik. Van het verstrekken van eerste hulp bij kleine verwondingen tot het herkennen van tekenen van ernstige intoxicatie, hun aanwezigheid verhoogt de algehele veiligheid van het evenement.

FG LIVE nieuws ehbo

Door een EHBO post op het evenement te hebben, kunnen organisatoren en bezoekers met een gerust hart genieten van de festiviteiten, wetende dat er snel en professioneel kan worden gereageerd op eventuele gezondheidsproblemen die zich kunnen voordoen in een omgeving waar alcohol wordt genuttigd. Veiligheid moet altijd voorop staan, vooral op evenementen waar risico’s met alcohol aanwezig zijn.

Bent u bezig met de organisatie van een evenement waar alcohol wordt genuttigd, zoals een feest of festival? Vul dan ons offerte-aanvraagformulier in en specificeer de veronderstelde risico-elementen van uw evenement. Wij staan klaar om u te ondersteunen en te zorgen voor een veilige en succesvolle bijeenkomst. Uw veiligheid is onze prioriteit, en door het verstrekken van relevante informatie over uw evenement kunnen we u beter van dienst zijn!

Home » EHBO inzet op FG Live