Skip to main content

EHBO op evenementen

Onze EHBO helden op uw evenement!

EHBO op een evenement

Het afgelopen jaar is de vraag naar EHBO op evenementen flink gestegen. Nooit eerder werden er zoveel evenementen, beurzen, festivals, pretparken, sportwedstrijden of recreatie parken bezocht als nu. En waar veel mensen samenkomen kunnen ongelukken plaatsvinden die om eerste hulp vragen. Wist u dat er geadviseerd wordt om minimaal twee EHBO’ers op evenementen in te zetten bij 200 tot 1000 bezoekers?  EHBO in Nederland neemt die taak graag uithanden en zorgt daarnaast voor een zichtbaar veilige sfeer, tegen een betaalbare prijs.

EHBO’ers op evenementen

EHBO op evenementen nodig? Dan kan dat al tot 1 dag van te voren bij EHBO in Nederland. Onze gediplomeerde evenement EHBO’ers beschikken over alle juiste certificaten, hebben veel EHBO werkervaring, zijn pro-actief, denken in oplossingen en beschikken te allen tijde over de juiste materialen om eerste hulp te kunnen verlenen aan uw bezoekers. Tevens zien zij er altijd representatief uit met nette en professionele EHBO kleding die voldoet aan alle normeringen en opvallen tijdens het evenement.

Kosten EHBO’er op een evenement

Nieuwsgierig naar de kosten voor EHBO op evenementen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via het offerte formulier hier rechts in beeld of download onze prijslijst. Tevens bieden wij 5 tot 15% korting voor aanvragen 50 uur of meer.  Wij verzoeken u de offerte zo uitgebreid mogelijk in te vullen. We maken een risico-analyse van uw evenement en doen u een passend aanbod.

*Wist u dat wij naast ‘EHBO in Nederland’ ook eigenaar zijn van ‘Hostess Nederland’? Zo kunnen wij naast het verlenen van eerste hulp, uw bezoekers ook nog verwelkomen, inchecken, controleren, informeren en op weg helpen met hostessen. Interesse? Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw evenement.

EHBO op evenementen ehbo'er evenement event festivals feesten eerste hulp events

Specificaties

> Dienst: EHBO op evenementen
> EHBO’er per:
 200 tot 1.000 bezoekers
> Aanmelding: Minimaal 1 dag van te voren
> Afgeleverd: 300+ evenementen

Prijslijst

Vraag hier onze prijslijst aan:

Prijslijst downloaden

Offerte

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan:

Offerte aanvragen

EHBO in Nederland levert een prima dienst. De communicatie verloopt professioneel en persoonlijk.

Norinda FennemaTuinen van West Amsterdam

Wat een fijne samenwerking met deze professionals. Heel erg bedankt!

Daniëlle LeliënhofHof van consultancy

Top en snel geregeld! Mooie partij om mee samen te werken.

Tim van EekelenRaad & Daad evenementen
Home » EHBO op evenementen