Skip to main content

EHBO team

Onze EHBO helden op uw evenement!

EHBO teams

Dit jaar is de vraag naar een EHBO team inhuren flink gestegen. Nooit eerder werden er zoveel evenementen, beurzen, festivals, pretparken, sportwedstrijden of recreatie parken bezocht als nu. En waar veel mensen samenkomen kunnen ongelukken plaatsvinden die om eerste hulp vragen. Wist u dat er bij 200 tot 1000 bezoekers geadviseerd wordt om een EHBO team van 2 of meer EHBO’ers? EHBO in Nederland neemt die taak graag uithanden. Daarnaast zorgt onze EHBO post voor een zichtbaar veilige sfeer, tegen een betaalbare prijs.

EHBO team inhuren

Wilt u een EHBO team inhuren bij EHBO in Nederland? Dan kan dat al tot 1 dag van te voren. Onze gediplomeerde EHBO teams beschikken over alle juiste certificaten, hebben veel EHBO werkervaring, zijn pro-actief, denken in oplossingen en beschikken te allen tijde over de juiste materialen om eerste hulp te kunnen verlenen aan uw bezoekers. Tevens zien zij er altijd representatief uit met nette en professionele EHBO kleding die voldoet aan alle normeringen.

Kosten EHBO team

Nieuwsgierig naar de kosten voor een EHBO team op uw locatie? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via het offerte formulier hier rechts in beeld of download onze prijslijst. Tevens bieden wij 5 tot 15% korting voor aanvragen van 50 uur of meer.  Wij verzoeken u de offerte zo uitgebreid mogelijk in te vullen. We maken een risico-analyse van uw evenement en doen u een passend aanbod.

*Wist u dat wij naast ‘EHBO in Nederland’ ook eigenaar zijn van ‘Hostess Nederland‘? Zo kunnen wij naast het verlenen van eerste hulp, uw bezoekers ook nog verwelkomen, inchecken, controleren, informeren en op weg helpen met onze hostesses. Interesse? Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw evenement.

ehbo team inhuren EHBO teams huren

Specificaties

> Dienst: EHBO team inhuren
> EHBO’er per:
200 tot 1.000 bezoekers

> Aanmelding: Minimaal 1 dag van te voren
> Afgeleverd: 250+ EHBO teams ingezet

Prijslijst

Vraag hier onze prijslijst aan:

Prijslijst downloaden

Offerte

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan:

Offerte aanvragen

EHBO in Nederland levert een prima dienst. De communicatie verloopt professioneel en persoonlijk.

Norinda FennemaTuinen van West Amsterdam

Wat een fijne samenwerking met deze professionals. Heel erg bedankt!

Daniëlle LeliënhofHof van consultancy

Top en snel geregeld! Mooie partij om mee samen te werken.

Tim van EekelenRaad en Daad evenementen
Home » EHBO team inhuren