Skip to main content

EHBO team

Onze EHBO helden op uw evenement!

EHBO teams

Bent u opzoek naar EHBO’ers voor op uw evenement? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij denken graag met u mee en kunnen voor ieder evenement de juiste hulpverleners inzetten.

Wist u bijvoorbeeld dat bij een bezoekersaantal van 200 tot 1000 mensen geadviseerd wordt om minimaal twee eerstehulpverleners in te zetten?

Daarbij is niet alleen de omvang van uw evenement bepalend voor het benodigde aantal EHBO-hulpverleners. Bij een sportwedstrijd is de kans groter dat er een EHBO-vraag ontstaat dan bijvoorbeeld bij een toneelvoorstelling of een bedrijfsfeest. Wij denken met u mee en geven ons advies aan de hand van een risicoanalyse.

EHBO team inhuren

Onze hulpverleners hebben veel ervaring en beschikken te allen tijde over de juiste materialen om eerste hulp te kunnen verlenen aan uw bezoekers. Tevens zien zij er representatief uit. Onze hulpverleners dragen nette passende kleding die voldoet aan de EHBO normeringen.

op uw verzoek is het mogelijk om onze EHBO-hulpverleners met alleen een EHBO armband in te zetten of minder opvallende kleding. De EHBO-hulpverlener heeft dan wel een hes bij zich, die bij een actieve EHBO-hulpverlening aan getrokken kan worden.

Ons bedrijf beschikt uitsluitend over gediplomeerde hulpverleners. Zij kunnen worden ingezet bij alle diverse regionale- en landelijke evenementen.

Kosten EHBO team

Mocht u gebruik willen maken van onze dienst, dan kan u voor meer informatie een prijslijst aanvragen of direct een offerte rechts in beeld.

*Wij verzoeken u de offerte zo uitgebreid mogelijk in te vullen. We maken een risico-analyse van uw evenement en doen u een passend aanbod.

ehbo team ehbo'er teams eerste hulp mensen

Specificaties

> EHBO’er per: 200 tot 1.000 bezoekers
> Aanmelding: Minimaal 1 dag van te voren
> Afgeleverd: 15 EHBO teams ingezet

Prijslijst

Vraag hier onze prijslijst aan:

Offerte

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan:

Offerte aanvragen

EHBO in Nederland levert een prima dienst. De communicatie verloopt professioneel en persoonlijk.

Norinda FennemaTuinen van West Amsterdam

Wat een fijne samenwerking met deze professionals. Heel erg bedankt!

Daniëlle LeliënhofHof van consultancy

Top en snel geregeld! Mooie partij om mee samen te werken.

Tim van EekelenRaad en Daad evenementen