Skip to main content

EHBO post

Onze EHBO helden op uw evenement!

EHBO post

Een EHBO post is een aparte ruimte of tent die gebruikt kan worden voor het verlenen van eerste hulp aan zorgvragers. Dit jaar is de vraag naar een EHBO post inhuren flink gestegen. Nooit eerder werden er zoveel evenementen, beurzen, festivals, pretparken, sportwedstrijden of recreatie parken bezocht als nu. En waar veel mensen samenkomen kunnen ongelukken plaatsvinden die om eerste hulp vragen. EHBO in Nederland neemt die taak graag uithanden. Daarnaast zorgt ons EHBO team voor een zichtbaar veilige sfeer, tegen een betaalbare prijs.

EHBO post inhuren

Wilt u een EHBO post opzetten? Dan zijn er een aantal minimale eisen waaraan deze moet voldoen. Denk bijvoorbeeld aan een duidelijke herkenbaar van de EHBO post, zuiver drinkwater en mogelijkheid om de ruimte of tent af te sluiten. Is dat bij u mogelijk? Dan zal EHBO in Nederland zorgen voor de rest. Denk daarbij aan een veldbed, AED, goedgevulde EHBO tassen en uiteraard onze zeer ervaren en gecertificeerde EHBO’ers.

Zijn bovenstaande EHBO post eisen niet aanwezig? Dan nemen wij ook nog onze EHBO tent mee, met daarin alles dat vereist is en wat onze EHBO’ers nodig zullen hebben tijdens uw evenement.

Kosten EHBO post

Nieuwsgierig naar de kosten van een EHBO post inhuren? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via het offerte formulier hier rechts in beeld of download onze prijslijst. Tevens bieden wij 5 tot 15% korting voor aanvragen van 50 uur of meer.  Wij verzoeken u het offerte formulier zo uitgebreid mogelijk in te vullen zodat wij een risico-analyse kunnen maken van uw evenement en het daarbij horende voorstel.

*Wist u dat wij naast ‘EHBO in Nederland’ ook eigenaar zijn van ‘Hostess Nederland’? Zo kunnen wij naast het verlenen van eerste hulp, uw bezoekers ook nog verwelkomen, inchecken, controleren, informeren en op weg helpen met onze hostessen. Interesse? Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw evenement.

ehbo post inhuren EHBO tent huren 3

Specificaties

> Dienst: EHBO post inhuren
> EHBO’er per:
200 tot 1.000 bezoekers
> Aanmelding: Minimaal 1 dag van te voren
> Afgeleverd: 100+ EHBO posten ingezet

Prijslijst

Vraag hier onze prijslijst aan:

Prijslijst downloaden

Offerte

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan:

Offerte aanvragen

Top en snel geregeld! Mooie partij om mee samen te werken.

Tim van EekelenRaad en Daad evenementen

Wat een fijne samenwerking met deze professionals. Heel erg bedankt!

Daniëlle LeliënhofHof van consultancy

EHBO in Nederland levert een prima dienst. De communicatie verloopt professioneel en persoonlijk.

Norinda FennemaTuinen van West Amsterdam
Home » EHBO post inhuren