Skip to main content

EHBO in Nederland is nu ruim 6 maanden betrokken bij een grote testraat in hartje Amsterdam, hier zijn we met ze allen erg trots op en willen ons verhaal graag met jullie delen!

Deze tijden vragen om veel aanpassingen en flexibiliteit, toen wij de aanvraag bij ons binnen kregen om zowel op medisch als op het gebied van het leveren van EHBO’ers onze dienstverlening aan te bieden hebben wij geen moment getwijfeld en hebben deze opdracht met beide handen aangepakt! 

De voorbereidingen hebben geleid tot een hoop nieuwe kennis van alle wet- en regelgeving rondom het Corona-testen, het melden van de positieve uitslagen aan de GGD, communicatie met klanten en natuurlijk het strikt naleven van de AVG wet. 

Nadat alle voorbereidingen waren getroffen kon de teststraat open. Volledig in goed beschermende kleding hebben we de eerste klanten verwelkomt in de Testraat, en dit was het begin van een Testraat die door het nog steeds rond waaiende Coronavirus open is en iedere dag klaarstaat voor een ieder die zich met welke reden dan ook wil laten testen.

Zo draagt EHBO in Nederland haar steentje bij in het gevecht tegen het Coronavirus.

Coronatesters Corona testraat Corona sneltest Corona PCR-test EHBO
Home » EHBO in NL nu 6 maanden betrokken bij corona testraat Amsterdam