Skip to main content

EHBO gezocht: Word onderdeel van ons EHBO-team

Aanmelden bij ‘EHBO in Nederland’: Jouw kans om een verschil te makenehbo post inhuren EHBO tent huren 3

Bij ‘EHBO in Nederland’ zijn we altijd op zoek naar toegewijde individuen die onze missie delen om levensreddende eerste hulp beschikbaar te stellen op evenementen door heel Nederland. Of je nu een gecertificeerde EHBO’er bent of geïnteresseerd in het worden van één, dit is je kans om deel uit te maken van een team dat echt een verschil maakt in de gemeenschap.

Waarom EHBO bij ‘EHBO in Nederland’?

Werken als EHBO’er is niet zomaar een baan; het is een roeping. Elk evenement brengt duizenden mensen samen, en ongelukken kunnen gebeuren. Van kleine verwondingen tot ernstige noodgevallen, EHBO’ers staan altijd klaar om professioneel en kalm hulp te bieden. Bij ‘EHBO in Nederland’ zorg je niet alleen voor directe medische hulp, maar ben je ook een bron van geruststelling en veiligheid voor de aanwezigen.

Professionele Ontwikkeling

Wij geloven dat professionele ontwikkeling van essentieel belang is voor onze medewerkers. ‘EHBO in Nederland’ biedt daarom regelmatige trainingen en workshops om ervoor te zorgen dat onze EHBO’ers altijd up-to-date zijn met de nieuwste EHBO-technieken en medische kennis. Of het nu gaat om bijscholing in reanimatie of het leren van geavanceerde eerstehulptechnieken voor specifieke scenario’s, we zorgen ervoor dat je voorbereid bent op elke situatie.

Diversiteit aan Evenementen

Ons werkterrein is breed en gevarieerd. Als onderdeel van ons team kun je je EHBO-vaardigheden inzetten op muziekfestivals, sportevenementen, beurzen, en zelfs grote culturele bijeenkomsten. Elk evenement biedt unieke uitdagingen en leermogelijkheden, waardoor geen enkele werkdag hetzelfde is.

Wie zoeken we?

Wij zijn op zoek naar personen die passie hebben voor het helpen van anderen en die kalm blijven onder druk. Belangrijke eigenschappen van een succesvolle EHBO’er in ons team zijn:

  • Professioneel: Je hebt de juiste training en certificering om EHBO-diensten op professioneel niveau te bieden.
  • Betrouwbaar: Op jou kan worden gerekend in noodgevallen.
  • Communicatief: Uitstekende communicatievaardigheden om slachtoffers en hun familieleden gerust te stellen.
  • Teamspeler: Samenwerken met andere EHBO’ers en eventmedewerkers is cruciaal.
  • Flexibel: Elk evenement is anders, dus aanpassingsvermogen en flexibiliteit zijn een must.

Hoe kun je je aanmelden?

Ben je klaar om je aan te sluiten bij ‘EHBO in Nederland’? Het proces is eenvoudig:

  1. Check de Vereisten: Zorg ervoor dat je over de nodige certificering en kwalificaties beschikt of volg eerst een van onze EHBO cursussen.
  2. Stuur je Sollicitatie: Vul ons online aanmeldingsformulier in op onze website. Deze aanmeld button is ook te vinden onderaan onze home-page.
  3. Het Interview: Geschikte kandidaten worden uitgenodigd voor een bel- of videogesprek waar we meer te weten komen over jouw vaardigheden en motivaties.
  4. Training: Als je wordt geselecteerd, volg je een introductiecursus om vertrouwd te raken met onze protocollen en procedures.

Waar wacht je nog op?

Elke dag biedt een kans om levens te redden en welzijn te bevorderen. Bij ‘EHBO in Nederland’ doe je meer dan alleen eerste hulp bieden; je bent een essentieel onderdeel van elk evenement waar je aanwezig bent. Sluit je vandaag nog aan bij ons team en begin aan een carrière of bijbaan waar elke dag telt!

Ben je klaar om een verschil te maken? Vul dan ons EHBO aanmeldingsformulier in. We hopen snel van je te horen!