Skip to main content

Mobiele EHBO inhuren

Onze EHBO helden op uw evenement!

Mobiele EHBO

Dit jaar is de vraag naar mobiele EHBO flink gestegen. Nooit eerder werden er zoveel evenementen, beurzen, festivals, attractieparken, sportwedstrijden of recreatie parken bezocht als nu. En waar veel mensen samenkomen kunnen ongelukken plaatsvinden die om eerste hulp vragen.  En soms is dat ergens aan de andere kant van het recreatie park of festival terrein. In dat soort situaties komen onze mobiele EHBO’ers graag in actie. Te fiets, met een quad, een motor of ambulance, het is allemaal mogelijk bij EHBO in Nederland. En tegen een betaalbare prijs.

Mobiele EHBO inhuren

Wilt u mobiele EHBO inhuren bij EHBO in Nederland? Dan kan dat al tot 1 dag van te voren. Onze gediplomeerde EHBO’ers beschikken over alle juiste certificaten, hebben veel EHBO werkervaring, zijn pro-actief, denken in oplossingen en beschikken te allen tijde over de juiste materialen om eerste hulp te kunnen verlenen aan uw bezoekers. Tevens zien zij er altijd representatief uit met nette en professionele EHBO kleding die voldoet aan alle normeringen.

Kosten mobiele EHBO

Nieuwsgierig naar de kosten voor mobiele EHBO’ers? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via het offerte formulier hier rechts in beeld of download onze prijslijst. Tevens bieden wij 5 tot 15% korting voor aanvragen 50 uur of meer.  Wij verzoeken u de offerte zo uitgebreid mogelijk in te vullen. We maken een risico-analyse van uw evenement en doen u een passend aanbod.

*Wist u dat wij naast ‘EHBO in Nederland’ ook eigenaar zijn van ‘Hostess Nederland‘? Zo kunnen wij naast het verlenen van eerste hulp, uw bezoekers ook nog verwelkomen, inchecken, controleren, informeren en op weg helpen met onze hostessen. Interesse? Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw evenement.

Mobiele ehbo inhuren mobiele ehbo'ers quad ehbo'er motor fiets ehbo

Specificaties

> Dienst: Mobiele EHBO inhuren
> EHBO’er per:
 200 tot 1.000 bezoekers

> Aanmelding: Minimaal 1 dag van te voren
> Afgeleverd: 42 EHBO’ers ingezet

Prijslijst

Vraag hier onze prijslijst aan:

Prijslijst downloaden

Offerte

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan:

Offerte aanvragen

EHBO in Nederland levert een prima dienst. De communicatie verloopt professioneel en persoonlijk.

Norinda FennemaTuinen van West Amsterdam

Wat een fijne samenwerking met deze professionals. Heel erg bedankt!

Daniëlle LeliënhofHof van consultancy

Top en snel geregeld! Mooie partij om mee samen te werken.

Raad en Daad evenementenTim van Eekelen
Home » Mobiele ehbo