Skip to main content

Lotus slachtoffer

Onze lotus slachtoffers op uw training!

Lotus slachtoffers

Een effectieve EHBO-trainingen is niet alleen afhankelijk van theoretische kennis, maar ook van een realistische praktijkervaring. Daarom bieden wij de mogelijkheid om te werken met zogenaamde “Lotus slachtoffers”. Een Lotus slachtoffer is een getrainde professional die realistische en geloofwaardige scenario’s kan nabootsen om een waarheidsgetrouwe praktijkervaring te bieden.

Onze Lotus slachtoffers zijn zorgvuldig geselecteerd en getraind om een breed scala aan verwondingen en medische situaties levensecht na te bootsen. Dit stelt de deelnemers in staat om hun EHBO-vaardigheden op een praktische manier te oefenen en te verbeteren. Of het nu gaat om een bedrijfscursus, een schooltraining, grootschalige rampen oefening of een videoproductie. Het gebruik van Lotus slachtoffers zorgt voor een meer betrokken en realistische leerervaring.

Lotus slachtoffer inhuren

Bij EHBO in Nederland geloven we in de kracht van praktijkgerichte trainingen. Een Lotus slachtoffers inhuren is één van de beste manieren om dat te realiseren. Onze Lotus slachtoffers zijn niet alleen bedreven in het nabootsen van verwondingen en ziektebeelden, maar ook in het improviseren van situaties om deelnemers uit te dagen en hun reactievermogen te verbeteren. Verder hebben zij allemaal een officieel Lotus certificaat op zak van het Oranje Kruis. Dit is een 10 daagse Lotus cursus waarin zij getraind worden voor alle mogelijke situaties.

Kosten lotus slachtoffer

Wilt u ook een lotus slachtoffer inhuren voor cursus, training, workshop of videoproductie? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via de offerte button hier rechts in beeld of download onze prijslijst. 

*Wij verzoeken u de offerte zo uitgebreid mogelijk in te vullen. We maken een analyse van de opdracht en sturen u op basis daarvan een passend voorstel.

lotus slachtoffer inhuren ehbo lotusslachtoffer

Specificaties

> Dienst: Lotus slachtoffer
> Aanmelding: Minimaal 1 dag van te voren
> Afgeleverd: 22 lotus slachtoffers ingezet

Prijslijst

Vraag hier een prijslijst aan:

Prijslijst downloaden

Offerte

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan:

Offerte aanvragen

EHBO in Nederland levert een prima dienst. De communicatie verloopt professioneel en persoonlijk.

Norinda FennemaTuinen van West Amsterdam

Wat een fijne samenwerking met deze professionals. Heel erg bedankt!

Daniëlle LeliënhofHof van consultancy

Top en snel geregeld! Mooie partij om mee samen te werken.

Tim van EekelenRaad en Daad evenementen
Home » Lotus Slachtoffer