Skip to main content

EHBO voor bedrijven

Onze eerste hulpverleners voor uw bedrijf

EHBO voor bedrijven

Dit jaar is de vraag naar EHBO voor Bedrijven flink gestegen. Na Corona zijn we namelijk massaal terug gekomen op kantoor en de werkvloer. En daar waar veel mensen samenkomen kunnen ongelukken plaatsvinden die om eerste hulp vragen. Veel mensen denken dat EHBO voor Bedrijven het zelfde is als Bedrijfshulpverlening (BHV), maar dat is onjuist. EHBO’ers worden namelijk opgeleid voor zowel ‘specifieke’ als ‘levensreddende’ eerste hulp vragen (kneuzingen, bloedingen, zonnesteken, allergieën, overmatig drank en drugs gebruik enzovoort, maar ook voor levensreddende eerste hulp zoals een hartaanval). Een BHV’er is daar in tegen alleen opgeleid voor levensreddende eerste hulp (hartaanvallen etc.). Daarnaast mag een BHV’er ook het pand ontruimen bij brand of dreigende situaties en zelfs beginnen met de brand te blussen totdat de hulpdiensten arriveren.

EHBO voor uw bedrijf

Is EHBO voor bedrijven nou echt nodig? Elk bedrijf met personeel moet een Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) analyse uitvoeren. Hieruit komt naar voren of er gevaren zijn voor het personeel bij het uitvoeren van hun werkzaamheden, hoe vaak ze worden blootgesteld aan deze gevaren, hoe groot de kans is dat er iets gebeurt en wat de impact daarvan zal zijn. Deze risico inschatting wordt schriftelijk vastgelegd en getoetst door een gecertificeerde arbodienst of deskundige.

Op basis hiervan kan vervolgens worden bepaald of de inzet van EHBO voor bedrijven nodig is. Mocht dat het geval zijn, dan helpt EHBO in Nederland u graag verder. Zowel met een EHBO cursus als EHBO inzet. Bijvoorbeeld wanneer uw in-house EHBO’er ziek of afwezig is.

Kosten EHBO cursus of inzet

Hebben uw medewerkers ook een EHBO diploma nodig? En bent u benieuwd naar de kosten van een EHBO cursus, EHBO kindercursus of EHBO reanimatiecursus? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via het offerte formulier hier rechts in beeld of download onze prijslijst. Tevens bieden wij 5 tot 15% korting aan voor alle cursus aanvragen met 4 of meer personen. Ook als u een EHBO’er wil inhuren horen wij het graag.

*Wist u dat wij naast ‘EHBO in Nederland’ ook eigenaar zijn van ‘Hostess Nederland’? Zo kunnen wij naast het verlenen van eerste hulp, uw bezoekers ook nog verwelkomen, inchecken, controleren, informeren en op weg helpen met onze hostessen. Interesse? Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw evenement.

ehbo post ehbo tent huren ehbo'er ehbo'ers

Specificaties

> Dienst: EHBO voor bedrijven
> EHBO’er per:
RI&E onderzoek afhankelijk

> Aanmelding: Minimaal 1 dag van te voren
> Afgeleverd: 50x EHBO voor bedrijven

Prijslijst

Vraag hier onze prijslijst aan:

Prijslijst downloaden

Offerte

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan:

Offerte aanvragen

EHBO cursus

Liever een EHBO cursus volgen? Schrijf uzelf of een collega in.

Inschrijven EHBO cursus

Top en snel geregeld! Mooie partij om mee samen te werken.

Tim van EekelenRaad en Daad evenementen

Wat een fijne samenwerking met deze professionals. Heel erg bedankt!

Daniëlle LeliënhofHof van consultancy

EHBO in Nederland levert een prima dienst. De communicatie verloopt professioneel en persoonlijk.

Norinda FennemaTuinen van West Amsterdam