Skip to main content

EHBO op sportevenementen

Onze EHBO helden op uw sportevenement!

EHBO op sportevenementen

Dit jaar is de vraag naar EHBO op Sportevenementen flink gestegen. Nooit eerder werden er zoveel sportwedstrijden, sportieve bedrijfsevenementen, sportscholen of sportieve activiteiten bezocht als nu. En daar waar veel mensen samenkomen en gesport word, kunnen ongelukken plaatsvinden die om eerste hulp vragen. Denk bijvoorbeeld aan kneuzingen, breuken of wondjes. Wij denken graag met u mee en kunnen voor ieder sport evenement de juiste hulpverleners inzetten. Wist u bijvoorbeeld dat er bij 200 tot 1000 bezoekers twee EHBO’ers op sportevenementen geadviseerd word?  EHBO in Nederland neemt die taak graag uithanden en zorgt daarnaast voor een zichtbaar veilige sfeer, tegen een betaalbare prijs.

EHBO’ers op uw sportevenement

Heeft u EHBO op een sportevenement nodig? Dan kan dat bij EHBO in Nederland al tot 1 dag van te voren. Onze gediplomeerde EHBO’ers beschikken over alle juiste certificaten, hebben veel EHBO werkervaring, zijn pro-actief, denken in oplossingen en beschikken te allen tijde over de juiste materialen om eerste hulp te kunnen verlenen aan uw bezoekers. Tevens zien zij er altijd representatief uit met nette en professionele EHBO kleding die voldoet aan alle normeringen.

Kosten EHBO op Sportevenementen

Nieuwsgierig naar de kosten voor EHBO op een sportevenement? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via het offerte formulier hier rechts in beeld of download onze prijslijst. Tevens bieden wij 5 tot 15% korting voor aanvragen 50 uur of meer.  Wij verzoeken u de offerte zo uitgebreid mogelijk in te vullen. We maken een risico-analyse van uw sport evenement en doen u een passend aanbod.

*Wist u dat wij naast ‘EHBO in Nederland’ ook eigenaar zijn van ‘Hostess Nederland’? Zo kunnen wij naast het verlenen van eerste hulp, uw bezoekers ook nog verwelkomen, inchecken, controleren, informeren en op weg helpen met onze hostessen. Interesse? Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw evenement.

ehbo op sportevenement ehbo'er sport evenementen sports event

Specificaties

> Dienst: EHBO op sportevenementen
> EHBO’er per:
200 tot 1.000 bezoekers

> Aanmelding: Minimaal 1 dag van te voren
> Afgeleverd: 50+ sportevenementen

Prijslijst

Vraag hier onze prijslijst aan:

Prijslijst downloaden

Offerte

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan:

Offerte aanvragen

EHBO in Nederland levert een prima dienst. De communicatie verloopt professioneel en persoonlijk.

Norinda FennemaTuinen van West Amsterdam

Wat een fijne samenwerking met deze professionals. Heel erg bedankt!

Daniëlle LeliënhofHof van consultancy

Top en snel geregeld! Mooie partij om mee samen te werken.

Tim van EekelenRaad en Daad evenementen
Home » EHBO op sportevenementen