Skip to main content

EHBO op festivals

Onze EHBO helden op uw festival!

EHBO op een festival

Het afgelopen jaar is de vraag naar EHBO op festivals flink gestegen. Nooit eerder werden er zoveel festivals, evenementen, beurzen, pretparken, sportwedstrijden of recreatie parken bezocht als nu. En waar veel mensen samenkomen kunnen ongelukken plaatsvinden die om eerste hulp vragen. Wist u dat er geadviseerd wordt om minimaal twee EHBO’ers op festivals in te zetten bij 200 tot 1000 bezoekers?  EHBO in Nederland neemt die taak graag uithanden en zorgt daarnaast voor een zichtbaar veilige sfeer, tegen een betaalbare prijs.

EHBO’ers op festivals

EHBO op festivals nodig? Dan kan dat al tot 1 dag van te voren bij EHBO in Nederland. Onze gediplomeerde festival EHBO’ers beschikken over alle juiste certificaten, hebben veel EHBO werkervaring, zijn pro-actief, denken in oplossingen en beschikken te allen tijde over de juiste materialen om eerste hulp te kunnen verlenen aan uw bezoekers. Tevens zien zij er altijd representatief uit met nette en professionele EHBO kleding die voldoet aan alle normeringen en opvallen tijdens het festival.

Kosten EHBO’er op een festival

Nieuwsgierig naar de kosten voor EHBO op festivals? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via het offerte formulier hier rechts in beeld of download onze prijslijst. Tevens bieden wij 5 tot 15% korting voor aanvragen 50 uur of meer.  Wij verzoeken u de offerte zo uitgebreid mogelijk in te vullen. We maken een risico-analyse van uw evenement en doen u een passend aanbod.

*Wist u dat wij naast ‘EHBO in Nederland’ ook eigenaar zijn van ‘Hostess Nederland’? Zo kunnen wij naast het verlenen van eerste hulp, uw bezoekers ook nog verwelkomen, inchecken, controleren, informeren en op weg helpen met onze hostessen. Interesse? Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw evenement.

EHBO festivals ehbo festival feesten eerste hulp bij ongelukken 0

Specificaties

> Dienst: EHBO op festivals
> EHBO’er per:
200 tot 1.000 bezoekers
> Aanmelding: Minimaal 1 dag van te voren
> Afgeleverd: 600+ EHBO’ers ingezet

Prijslijst

Vraag hier onze prijslijst aan:

Prijslijst downloaden

Offerte

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan:

Offerte aanvragen

EHBO in Nederland levert een prima dienst. De communicatie verloopt professioneel en persoonlijk.

Norinda FennemaTuinen van West Amsterdam

Wat een fijne samenwerking met deze professionals. Heel erg bedankt!

Daniëlle LeliënhofHof van consultancy

Top en snel geregeld! Mooie partij om mee samen te werken.

Tim van EekelenRaad & Daad evenementen
Home » EHBO op festivals