EHBO OP FESTIVALS

Standaard vanaf: €25,- p/u

Nu tijdelijk 10% korting!

Kennismakingsaanbod: €22,50 p/u

EHBO op een festival

De laatste jaren groeit het aantal evenementen en festivals dat wordt gehouden in rap tempo. Festivals zijn ontzettend populair en dit zorgt er ook voor dat steeds grotere aantallen mensen deze bezoeken. Om deze reden zijn EHBO op festivals veiligheidseisen aangescherpt. Wij denken graag met u mee en kunnen voor uw festival de juiste EHBO’ers inzetten.

Wist u bijvoorbeeld dat bij een bezoekersaantal van 200 tot 1000 mensen geadviseerd wordt om minimaal twee eerstehulpverleners in te zetten?

Daarbij is niet alleen de omvang van uw festival bepalend voor het benodigde aantal EHBO-hulpverleners. Maar ook de risico’s spelen mee, denk bijvoorbeeld aan het gebruik van drank en/of drugs.

EHBO’ers op festivals

Onze hulpverleners hebben veel ervaring en beschikken te allen tijde over de juiste materialen om eerste hulp te kunnen verlenen aan uw bezoekers. Tevens zien zij er representatief uit. Onze hulpverleners dragen nette passende kleding die voldoet aan de EHBO-normeringen.

Ons bedrijf beschikt over gediplomeerde hulpverleners. Deze kunnen worden ingezet bij diverse regionale en landelijke festivals.

Kosten EHBO’er op een festival

EHBO op festivals hoeft niet duur te zijn. Mocht u gebruik willen maken van onze diensten, dan kunt u hier rechts in beeld in een prijslijst aanvragen of direct een offerte. Uiteraard zijn wij ook gewoon telefonisch bereikbaar. Tevens krijgt u bij ons tijdelijk 10% korting als kennismakingsaanbod!

*Wij verzoeken u de offerte zo uitgebreid mogelijk in te vullen. We maken een risicoanalyse van uw evenement en doen u een passend aanbod.

EHBO op festivals - ehbo festival ehbo'ers

Specificaties

  • Product: Festivals
  • 1 EHBO’er per: 1000 gasten
  • Aanmelding: Minimaal 1 dag van te voren
  • Afgeleverd: 24 festivals

Prijslijst

Download hier onze Prijslijst:

EHBO festivals ehbo festival feesten eerste hulp bij ongelukken prijslijst 2019

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang 10% korting:

Offerte aanvragenOfferte aanvragen

Top geregeld. Zeker de volgende keer weer via jullie!

Tim van EekelenRaad & Daad evenementen

Wat een fijne samenwerking met deze professionals. Heel erg bedankt!

Daniëlle LeliënhofHof van consultancy