EHBO OP EVENEMENTEN

Standaard vanaf: €25,- p/u

Nu tijdelijk 10% korting!

Kennismakingsaanbod: €22,50 p/u

EHBO op een evenement

Bent u opzoek naar EHBO’ers voor uw evenement? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij denken graag met u mee en kunnen voor ieder evenement de juiste hulpverleners inzetten.

EHBO op evenementen is geen overbodige luxe. Wist u dat er bij een bezoekersaantal van 200 tot 1000 geadviseerd wordt om minimaal twee EHBO’ers in te zetten?

Daarbij is niet alleen de omvang van uw evenement bepalend voor het benodigde aantal EHBO-hulpverleners. Bij een sportwedstrijd is de kans groter dat er een EHBO-vraag ontstaat dan bijvoorbeeld bij een toneelvoorstelling of een bedrijfsfeest. Wij denken met u mee en geven ons advies aan de hand van een risicoanalyse.

EHBO’ers op evenementen

Onze hulpverleners hebben veel ervaring en beschikken te allen tijde over de juiste materialen om eerste hulp te kunnen verlenen aan uw bezoekers. Tevens zien zij er representatief uit. Onze hulpverleners dragen nette passende kleding die voldoet aan de EHBO-normeringen.

Ons bedrijf beschikt over gediplomeerde hulpverleners. Deze kunnen worden ingezet bij diverse regionale en landelijke evenementen.

Kosten EHBO’er op een evenement

EHBO op evenementen hoeft niet duur te zijn. Mocht u gebruik willen maken van onze diensten, dan kunt u onze prijslijst downloaden, ons offerte formulier invullen of telefonisch contact met ons opnemen. Tevens krijgt u bij ons tijdelijk 10% korting als kennismakingsaanbod!

*Wij verzoeken u de offerte zo uitgebreid mogelijk in te vullen. We maken een risicoanalyse van uw evenement en doen u een passend aanbod.

ehbo op evenementen - evenement ehbo

Specificaties

  • Product: Evenement
  • 1 EHBO’er per: 1000 gasten
  • Aanmelding: Minimaal 1 dag van te voren
  • Afgeleverd: 24 evenementen

Prijslijst

Download hier onze Prijslijst:

EHBO evenementen ehbo evenement event eerste hulp bij ongelukken prijslijst 2019

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang 10% korting:

Offerte aanvragenOfferte aanvragen

Wat een fijne samenwerking met deze professionals. Heel erg bedankt!

Daniëlle LeliënhofHof van consultancy

Top geregeld. Zeker de volgende keer weer via jullie!

Tim van EekelenRaad & Daad evenementen