Skip to main content

EHBO op bedrijfsevenementen

Onze EHBO helden op uw bedrijfsfeest!

EHBO op een bedrijfsevenement

Bent u opzoek naar EHBO’ers voor op uw bedrijfsevenement? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij denken graag met u mee en kunnen voor ieder evenement de juiste EHBO’ers inzetten.

Wist u bijvoorbeeld dat bij een bezoekersaantal van 200 tot 1000 mensen geadviseerd wordt om minimaal twee EHBO’ers in te zetten?

Daarbij is niet alleen de omvang van uw bedrijfsevenement bepalend voor het benodigde aantal EHBO-hulpverleners. Bij een sportwedstrijd is de kans groter dat er een EHBO-vraag ontstaat dan bijvoorbeeld bij een uw bedrijfsfeest. Toch is EHBO op Bedrijfsevenementen geen overbodige luxe. Wij denken met u mee en geven ons advies aan de hand van een risicoanalyse.

EHBO’ers op bedrijfsevenementen

Onze hulpverleners hebben veel ervaring en beschikken te allen tijde over de juiste materialen om eerste hulp te kunnen verlenen aan uw bezoekers. Tevens zien zij er representatief uit. Onze hulpverleners dragen nette passende kleding die voldoet aan de EHBO normeringen.

Ons bedrijf beschikt over gediplomeerde hulpverleners. Deze kunnen worden ingezet bij diverse regionale en landelijke evenementen.

Kosten EHBO’er op een bedrijfsevenement

EHBO op bedrijfsevenementen hoeft niet duur te zijn! Mocht u gebruik willen maken van onze diensten, dan kunt u onze prijslijst aanvragen of ons offerte formulier invullen. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken. 

*Wij verzoeken u de offerte zo uitgebreid mogelijk in te vullen. We maken een risico-analyse van uw evenement en doen u een passend aanbod.

ehbo op bedrijfsevenement ehboer bedrijf evenementen company event

Specificaties

> EHBO’er per: 200 tot 1.000 bezoekers
> Aanmelding: Minimaal 1 dag van te voren
> Afgeleverd: 16 bedrijfsevenementen

Prijslijst

Vraag hier onze prijslijst aan:

Offerte

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan:

Offerte aanvragen

Top en snel geregeld! Mooie partij om mee samen te werken.

Tim van EekelenRaad en Daad evenementen

Wat een fijne samenwerking met deze professionals. Heel erg bedankt!

Daniëlle LeliënhofHof van consultancy

EHBO in Nederland levert een prima dienst. De communicatie verloopt professioneel en persoonlijk.

Norinda FennemaTuinen van West Amsterdam