EHBO OP BEDRIJFSEVENEMENTEN

Standaard vanaf: €25,- p/u

Nu tijdelijk 10% korting!

Kennismakingsaanbod: €22,50 p/u

EHBO op een bedrijfsevenement

Bent u opzoek naar EHBO’ers voor op uw bedrijfsevenement? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij denken graag met u mee en kunnen voor ieder evenement de juiste EHBO’ers inzetten.

Wist u bijvoorbeeld dat bij een bezoekersaantal van 200 tot 1000 mensen geadviseerd wordt om minimaal twee EHBO’ers in te zetten?

Daarbij is niet alleen de omvang van uw bedrijfsevenement bepalend voor het benodigde aantal EHBO-hulpverleners. Bij een sportwedstrijd is de kans groter dat er een EHBO-vraag ontstaat dan bijvoorbeeld bij een uw bedrijfsfeest. Toch is EHBO op Bedrijfsevenementen geen overbodige luxe. Wij denken met u mee en geven ons advies aan de hand van een risicoanalyse.

EHBO’ers op bedrijfsevenementen

Onze hulpverleners hebben veel ervaring en beschikken te allen tijde over de juiste materialen om eerste hulp te kunnen verlenen aan uw bezoekers. Tevens zien zij er representatief uit. Onze hulpverleners dragen nette passende kleding die voldoet aan de EHBO normeringen.

Ons bedrijf beschikt over gediplomeerde hulpverleners. Deze kunnen worden ingezet bij diverse regionale en landelijke evenementen.

Kosten EHBO’er op een bedrijfsevenement

EHBO op bedrijfsevenementen hoeft niet duur te zijn! Mocht u gebruik willen maken van onze diensten, dan kunt u onze prijslijst aanvragen of ons offerte formulier invullen. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken. Tevens krijgt u bij ons tijdelijk 10% korting als kennismakingsaanbod!

*Wij verzoeken u de offerte zo uitgebreid mogelijk in te vullen. We maken een risico-analyse van uw evenement en doen u een passend aanbod.

EHBO op bedrijfsevenementen ehbo'ers bedrijfsevenement

Specificaties

  • Product: bedrijfsevenement ehbo
  • 1 EHBO’er per: 1000 gasten
  • Aanmelding: Minimaal 1 dag van te voren
  • Afgeleverd: 24 bedrijfsevenementen

Prijslijst

Download hier onze Prijslijst:

EHBO bedrijfsevenementen ehbo bedrijfsevenement zakelijk event eerste hulp-bij ongelukken prijslijst 2019

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang 10% korting:

Offerte aanvragenOfferte aanvragen

Zeer vriendelijke meiden die hun zaakjes perfect voor elkaar hebben en ook veel kennis van zaken. Zeker een aanrader.

Leo Schellevis

Toppers zijn het!

Ciska WammesMede eigenaar Witgoed Gouda

Top geregeld. Zeker de volgende keer weer via jullie!

Tim van EekelenRaad & Daad evenementen