EHBO OP BEDRIJFSEVENEMENTEN

Standaard vanaf: €25,- p/u

Nu tijdelijk 25% korting!

Kennismakingsaanbod: €18,75 p/u

EHBO op een bedrijfsevenement

Bent u opzoek naar eerste hulpverleners voor op uw evenement? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij denken graag met u mee en kunnen voor ieder evenement de juiste hulpverleners inzetten.

Wist u bijvoorbeeld dat bij een bezoekersaantal van 200 tot 1000 mensen geadviseerd wordt om minimaal twee eerstehulpverleners in te zetten?

Daarbij is niet alleen de omvang van uw evenement bepalend voor het benodigde aantal EHBO-hulpverleners. Bij een sportwedstrijd is de kans groter dat er een EHBO-vraag ontstaat dan bijvoorbeeld bij een toneelvoorstelling of een bedrijfsfeest. Wij denken met u mee en geven ons advies aan de hand van een risicoanalyse.

EHBO’ers op bedrijfsevenementen

Onze hulpverleners hebben veel ervaring en beschikken te allen tijde over de juiste materialen om eerste hulp te kunnen verlenen aan uw bezoekers. Tevens zien zij er representatief uit. Onze hulpverleners dragen nette passende kleding die voldoet aan de EHBO normeringen.

Ons bedrijf beschikt over gediplomeerde hulpverleners. Deze kunnen worden ingezet bij diverse regionale en landelijke evenementen.

Kosten EHBO’er op een bedrijfsevenement

Mocht u gebruik willen maken van onze dienst, dan kan u voor meer informatie een prijslijst aanvragen of direct een offerte rechts in beeld. Tevens krijgt u bij ons tijdelijk 25% korting als kennismakingsaanbod!

*Wij verzoeken u de offerte zo uitgebreid mogelijk in te vullen. We maken een risico-analyse van uw evenement en doen u een passend aanbod.

Specificaties

  • Product: bedrijfsevenement ehbo
  • 1 EHBO’er per: 1000 gasten
  • Aanmelding: Minimaal 1 dag van te voren
  • Afgeleverd: 24 bedrijfsevenementen

Prijslijst

Download hier onze Prijslijst:

EHBO bedrijfsevenementen ehbo bedrijfsevenement zakelijk event eerste hulp-bij ongelukken prijslijst 2019

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang 10% korting:

Offerte aanvragenOfferte aanvragen

Leuk en deskundig personeel! Bedankt voor jullie inzet

Ben BalversMede-eigenaar FOUR CREATING

Toppers zijn het!

Ciska WammesMede eigenaar Witgoed Gouda