Skip to main content

Herhalingscursus Reanimatie uitgebreid

4 uur klassikaal

Herhalingscursus Reanimatie uitgebreid (volwassen & kinderen)

Wil je een EHBO reanimatie herhalingscursus volgen zodat je te hulp kan schieten bij kinderen en volwassenen? Dan is de uitgebreide reanimatie cursus van Nederlandse Reanimatie Raad (NRR) een goede keuze! Elk jaar krijgen 17.000 mensen in Nederland buiten het ziekenhuis een hartstilstand. De overlevingskans is het grootst als iemand binnen 6 minuten start met reanimeren. De reanimatie cursus aan volwassen, ook wel BLS genoemd staat voor Basic Life Support. U leert reanimatie vaardigheden en, net zo belangrijk, het herkennen van de omstandigheid waarin u moet reanimeren. Het praktijkgedeelte en het praktijkexamen worden verzorgd door een gecertificeerde en ervaren instructeur op de trainingslocatie van EHBO in Nederland te Haarlem, Noord Holland (in overleg is in-house ook mogelijk).

Deze EHBO reanimatie cursus past bij jou als:

  • Je basiskennis van reanimeren wilt opdoen
  • Je wilt leren hoe je een AED moet gebruiken
  • Je wilt leren hoe je volwassen, kinderen en baby’s in nood kunt helpen
  • Je de noodsituaties in praktijk wilt oefenen
  • Je een officieel certificaat nodig hebt voor (vrijwilligers)werk

Inhoud EHBO reanimatie cursus
Je leert volwassenen, kinderen en baby’s in veiligheid te brengen, de situatie te beoordelen, de hulpdiensten alarmeren en EHBO te verlenen bij:

  • bewusteloosheid
  • gaspen herkennen
  • opstarten van een reanimatie
  • reanimeren met en zonder AED

Goed om te weten
Je wordt goed voorbereid op het examen, dat door dezelfde instructeur wordt afgenomen. Maatwerk is deels mogelijk, bijvoorbeeld door aandacht te besteden aan specifieke situaties. Met dit EHBO diploma kan je ook werken als EHBO’er op evenementen (kan verschillen per evenement of hulpverlenende organisatie)

Afronding en geldigheid
Bij een positief resultaat op het examen ontvang je een officieel Oranje Kruis certificaat en een pasje met daarop jouw naam. Het Europees erkende EHBO-certificaat van het Oranje kruis is 2 jaar geldig. Ben je opzoek naar de volledige cursus? Ga dan naar onze pagina ‘Cursussen’.

EHBO cursus volgen, uitbreiden of verder specialiseren

Wil je jouw EHBO certificaat verder uitbreiden? Kijk dan eens op onze pagina’s: EHBO basis cursus, uitgebreide EHBO cursus, uitgebreide EHBO sportongevallen cursus, EHBO wandelletsel, EHBO aan baby’s en kinderen, EHBO drank & drugs, Emergency First Response, EHBO kraamzorg of Cursus Lotus.

Reanimatie cursus volgen BLS basic life support cursus NRR

Specificaties

> Herhalingscursus: Reanimatie uitgebreid
> EHBO Aan: Volwassenen, kinderen & baby’s
> Cursus duur: 4 uur klassikaal
> Volledig: Reanimatie cursus Uitgebreid (6u)
> Locatie: Haarlem of In-house
> Certificaat:
Nederlandse Reanimatie Raad (NRR)
> Geldigheid:
 2 jaar
> Prijs: €80,- excl. btw

Individuele inschrijving

Schrijf je nu in voor de herhalingscursus reanimatie volwassenen en kinderen (uitgebreid) van NRR. Binnen 1 dag zullen we je voorzien van alle cursus data op onze locatie in Haarlem.

Inschrijven - Uitgebreide Reanimatie cursus volwassenen & kinderen - €80,-

Groepsinschrijving

Wil je liever in een besloten groep de cursus volgen? Dan kan dat tot 10 personen op onze locatie in Haarlem of  in-house tot 14 personen. Interesse? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen

Home » EHBO Cursussen » Herhalingscursus Reanimatie met AED uitgebreid