Skip to main content

Herhalingscursus Reanimatie & AED Kinderen

4 uur klassikaal

Herhalingscursus Reanimatie Kinderen – Nederlandse Reanimatie Raad

Wil je een herhalingscursus Reanimatie Kinderen en Baby’s volgen? Dan is de Kinderreanimatie cursus van Nederlandse Reanimatie Raad (NRR) een goede keuze! Want je hoopt het nooit mee te hoeven maken; een reanimatie. En al helemaal niet van een baby of kind. Maar als het gebeurt dan wil je weten wat je moet doen. Zeker omdat elke seconden telt. Hoe eerder jij in actie kan en durft te komen, des te groter de kans is dat het kind of de baby het overleeft. In deze cursus ga je waardevolle, levensreddende handelingen leren voor baby’s en kinderen. Onder begeleiding van een erkende instructeur en op onze locatie te Haarlem, Noord Holland (in overleg is in-house ook mogelijk).

Deze cursus reanimatie kinderen en baby’s past bij jou als:

  • Je basiskennis van reanimeren wilt opdoen
  • Je wilt leren hoe je een AED moet gebruiken
  • Je een kind of baby in nood wilt kunnen helpen
  • Je de noodsituaties in praktijk wilt oefenen
  • Je een officieel certificaat nodig hebt voor (vrijwilligers)werk

Inhoud EHBO cursus
Je leert volwassenen in veiligheid te brengen, de situatie te beoordelen, de hulpdiensten alarmeren en EHBO te verlenen bij:

  • bewusteloosheid met ademhaling
  • bewusteloosheid zonder ademhaling
  • gaspen herkennen
  • opstarten van een reanimatie
  • reanimeren met en zonder AED

Goed om te weten
Je wordt goed voorbereid op het examen, dat door dezelfde instructeur wordt afgenomen. Maatwerk is deels mogelijk, bijvoorbeeld door aandacht te besteden aan specifieke situaties.

Afronding en geldigheid
Bij een positief resultaat op het examen ontvang je een officieel certificaat van de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR) en een pasje met daarop jouw naam. Het certificaat van NRR is 2 jaar geldig en kan verlengt worden door middel van een herhalingscursus voor de laatste dag. Ben je opzoek naar een herhalingscursus? Ga dan naar onze pagina ‘Cursussen’.

EHBO cursus volgen, uitbreiden of verder specialiseren

Wil je jouw EHBO certificaat verder uitbreiden? Kijk dan eens op onze pagina’s: EHBO basis cursus, uitgebreide EHBO cursus, uitgebreide EHBO sportongevallen cursus, EHBO wandelletsel, Cursus reanimatie volwassenen en kinderen, EHBO aan baby’s en kinderen, EHBO drank & drugs, Emergency First Response, EHBO kraamzorg of Cursus Lotus.

reanimatie kinderen cursus kinderreanimatie met aed reanimatie kinderen baby's

Specificaties

> Herhalingscursus: Reanimatie en AED kinderen
> Aan: Kinderen en baby’s
> Cursus duur: 4 uur klassikaal
> Volledig: Kinderreanimatie
> Locatie: Haarlem of In-house
> Certificaat:
Nederlandse Reanimatie Raad (NRR)
> Geldigheid:
 2 jaar
> Prijs: €65,- excl. btw

Individuele inschrijving

Schrijf je nu in voor de cursus reanimatie kinderen van NRR. Binnen 1 dag zullen we je voorzien van alle cursus data op onze locatie in Haarlem.

Inschrijven - Cursus Reanimatie Kinderen - €65,-

Groepsinschrijving

Wil je liever in een besloten groep de cursus volgen? Dan kan dat tot 10 personen op onze locatie in Haarlem of  in-house tot 14 personen. Interesse? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen

Home » EHBO Cursussen » Herhalingscursus Reanimatie baby’s en kinderen